Αρχική σελίδα EN / GR
   
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όργανα για Ηλεκτρολόγους (χαμηλή τάση)
Όργανα για μέση και υψηλή τάση(για υποσταθμούς, μετασχηματιστές κλπ).
Ανακλασίμετρα
Όργανα για μοτέρ και γεννήτριες
  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
SERVICE
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MERCURY S.A.
Λουκιανού 6
10675 Αθήνα
Τηλ. 210 7242746, 7229213
Fax 210 7215198
email
Βρείτε μας στο χάρτη
  Καλώς ήλθατε στο MERCURY S.A. - MEGGER
 
 
Για περισσότερα από 100 χρόνια η εταιρεία MEGGER είναι ο κορυφαίος προμηθευτής δοκιμαστικών συσκευών ηλεκτρικής ισχύος για σχεδόν κάθε εφαρμογή και για κάθε προϋπολογισμό.
Τα προϊόντα που προμηθεύει η MEGGER ξεπερνούν τα 1000 και η ποιότητα κατασκευής τους είναι ασύγκριτη (ISO 9001 και ISO 14001). Όλες οι δοκιμαστικές συσκευές και συστήματα υπερκαλύπτουν όλες τις απαιτήσεις (ασφάλεια και EMC) σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελλάδας καθώς και αυτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα προϊόντα μας   Ιστορικό
 
Η εταιρεία μας προσφέρει πάνω από 30 κατηγορίες και 1000 προϊόντα για κάθε εφαρμογή που απαιτείται μέτρηση ηλεκτρικής ισχύος με ακρίβεια και ασφάλεια. Κάντε μια περιήγηση στην ενότητα ΠΡΟΙΟΝΤΑ για να βρείτε την συσκευή που καλύπτει τις απαιτήσεις σας ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.   Η εταιρεία MEGGER δραστηριοποιείται στην κατασκευή οργάνων μέτρησης από το 1889 και κατασκεύασε το πρώτο όργανο εύρεσης σφαλμάτων καλωδίων το 1960. Αυτό το σύντομο ιστορικό σας επισημαίνει ότι η εταιρεία MEGGER έχει αναπτύξει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή των συσκευών της.
Σήμερα επενδύει τεράστια ποσά στην ανάπτυξη νέων συσκευών και είναι πάντα πρωτοπόρος.
Είτε είστε ιδιώτης ηλεκτρολόγος / μηχανολόγος , προσωπικό εταιρείας συντήρησης, κατασκευαστική εταιρεία ή γενικότερα δραστηριοποιήστε στον τομέα της ενέργειας, η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια λίστα από προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε σε πέρας τo το έργο σας με αποτελεσματικότητα.
 
πίσωπάνω
 
IHS
MEGGER
powered by Marinet copyright © 2007
Marinet Web design and development