Αρχική σελίδα EN / GR
   
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δοκιμαστικές συσκευές για Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες
Δοκιμαστικές συσκευές για Μετασχηματιστές, Μπαταρίες, relays, Μεγγώμετρα, Μικροωμόμετρα κλπ)
Δοκιμαστικές συσκευές για έλεγχο/βλάβες καλωδίων, τηλεπικοινωνίες, DATA, DSL
Δοκιμαστικές συσκευές ελέγχου μοτέρ (Baker test)
  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
SERVICE
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MERCURY S.A.
Λουκιανού 6
10675 Αθήνα
Τηλ. 210 7242746, 7229213
Fax 210 7215198
email
Βρείτε μας στο χάρτη
  Νέα προϊόντα >> ΣυσκΡυές Ελέγχου ΞœΞ΅Ο„Ξ±ΟƒΟ‡Ξ·ΞΌΞ±Ο„ΞΉΟƒΟ„ΟŽΞ½ (ΟƒΟ‡Ξ΅ΟƒΞΉΟŒΞΌΞ΅Ο„ΟΞ±, Ριδικά Ο‰ΞΌΟŒΞΌΞ΅Ο„ΟΞ±, Ρφαπτομένη κλπ)
 
ΜΕΓΓΕΡ IDAX 300
Διάγνωση με μέθοδο Διηλεκτρ. Απόκρισης Συχνότητας
Το IDAX 300 προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη εκτίμηση της μόνωσης των μετασχηματιστών ισχύος καθώς και των bushings, γεννητριών και καλωδίων. Χρησιμοποιεί την τεχνική Διηλεκτρικής Απόκρισης Συχνότητας DFR (Dielectric Frequency Response), που επιτρέπει την μέτρηση της υγρασίας στη μόνωση του Μ/Σ σε περίπου 18 λεπτά. Μετρά τη χωρητικότητα (capacitance) και τον συντελεστή ισχύος (tan delta/power factor) της μόνωσης ανάμεσα στα τυλίγματα του Μ/Τ σε πολλαπλές συχνότητες ενώ το τεστ είναι ανεξάρτητο της θερμοκρασίας. Τα αποτελέσματα αποτυπώνονται σε μία καμπύλη και εκτιμάται πολύ εύκολα η κατάσταση της μόνωσης (λαδιού και στερεάς), το επίπεδο υγρασίας στη στερεά μόνωση και πολλοί άλλοι παράγοντες.

Δείτε σε video το IDAX300 και τις δυνατότητές του στο: youtube

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Λεπτομέρειες
νέο!
ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
 
 
Megger MTO250 Μέτρηση τυλιγμάτων μετασχηματιστών
Ωμόμετρο τυλιγμάτων Μετασχηματιστών
Σαν το MTO210 αλλά με ρεύμα δοκιμής μέχρι 50Α, με κύρια εφαρμογή τον έλεγχο πολύ μεγάλων μετασχηματιστών καθώς και μεγάλων μοτέρ και γεννητριών. Εχει την δυνατότητα μέτρησης αντίστασης μόνωσης σε ζυγούς, επαφές διακοπτών και άλλων εφαρμογών, ως μικροωμόμετρο.

Οι μετρήσεις γίνονται πολύ ταχύτερα (μέχρι και 10 φορές σε σχέση με τις συσκευές των 10Α). Πολύ μικρό βάρος για την κατηγορία του (13,6 kg).

Αξιολογεί την καλή λειτουργία των μεταγωγέων (taps) του M/Σ. Διασύνδεση για λειτουργία από PC για αποθήκευση/εμφάνιση/εκτύπωση αποτελεσμάτων. Ταχεία και αξιόπιστη λειτουργία εκφόρτισης/απομαγνητισμού του πυρήνα Μ/Σ. κατάλληλο για μεγάλους Μ/Σ (μέχρι και 1000MVA). Δυνατότητα παραγγελίας ηλεκτροδίων δοκιμών, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, σε διάφορα μήκη (9,18,30 μέτρα) και με Kelvin clips

Δείτε τα Τεχνικά χαρακτηριστικά παρακάτω στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Λεπτομέρειες
νέο!
ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
 
 
 
πίσωπάνω
 
IHS
MEGGER
powered by Marinet copyright © 2007
Marinet Web design and development